top of page
Møte med interiørdesigner

FULL OVERSIKT,
HELE TIDEN

gradering-bunn+topp.jpg
Lund Elektro gratis befaring beste eletriker i agder og kristiansand
Vi i Lund Elektro er her for å gi deg en enklere hverdag!
Vår kompetanse er din trygghet.

La oss hjelpe deg få et bedre og smartere hus, hytte, feriebolig eller bedriftsbygg, som vil gi deg en tryggere og mer energiøkonomisk hverdag.

Vi tar på oss alle typer elektro oppdrag, og vil gi deg det du trenger til en konkurransedyktig pris, til avtalt tid.
gradering-bunn+topp.jpg

Smarthus teknologien er en god investering som vil gjøre boligen din mer energieffektiv, trygg og komfortabel.

Kort fortalt er smarthus installasjonsmateriell og elektronikk som jobber sammen for å utføre automatisk eller manuell styring av varme, lading, dørlåser, vaskemaskiner eller liknende. Du kan med ett smarthus skru av alt lyset i hele huset med ett trykk når du går hjemme fra, eller sjekke på en enkel og brukervennlig app om det er skrudd av når du allerede har reist. Du kan også styre strømbruken slik at det som bruker mest strøm kun er på når strømmen er billigst, helt uten at du må tenke på det i det daglige.


Det er mange alternativer for deg som ønsker ett smartere hus. Noen passer bedre for nybygg, andre kan integreres med ditt eksisterende elektriske anlegg. Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan gjøre din hverdag tryggere og mer økonomisk med en smarthus løsning som passer deg.

varmekabler_edited.png
gradering-bunn+topp.jpg

Vil du redusere strømutgiftene og bruke fornybar energi så er solceller en stadig mer attraktiv investering.

Du kan få ditt eget kraftverk på taket til boligen, hytta eller feriehuset ditt. Solceller krever lite vedlikehold og kan levere fornybar energi til din bolig i flere tiår.Det er mange faktorer som skal taes hensyn tl før du monterer solceller på ditt bygg. Må det søkes om? Hvilken utforming ønsker du? Hvilken hellning har du på taket? Hva slags festemidler skal brukes? Hvor mye kan jeg få i støtte fra Enova? Og ikke minst, hvor mye strøm kan jeg produsere med solceller?

 

En godkjent elektro installatør må være med i prosessen fra start til slutt når du bestemmer deg for å installere solceller. Vi kan hjelpe deg med alle søknader og valg som må gjøres i prosessen for at du skal få et solcelle anlegg som leverer det du trenger.

Smartstyring
Solcelle
gradering-bunn+topp.jpg

Er du el-bil eier, eller skal du bli det i fremtiden? Da må du passe på at ditt elektriske anlegg har den standarden som trengs, og at ladestasjonen gir deg den kontrollen du trenger.

Som eier av elektrisk bil er det viktig å ha god praksis for hjemmelading. Med dedikert ladeboks og app for å styre hvor fort og når ladingen skal skje er du sikret en økonomisk og trygg lading.

Vi kan installere ladestasjoner med app som gir full oversikt og kontroll over dine ladestasjoner. Her kan du sjekke ladestatus, planlegge en ladeøkt og justere kraften. Vi passer også på at alle kabler og komponenter helt frem til ladepunkter har de dimensjoner som trengs. Vi vil også se til at overspenningsvern, som er ett viktig sikkerhetstiltak for å redusere brann eller skader ved tordenvær, er montert
.

 

Elektrisk bil
El-bil lading
gradering-topp.jpg

ØKT SIKKERHET

Uansett om du bor i en ny eller gammel bolig er det viktig å holde et øye med det elektriske anlegget. Det kan føles overveldende for en som ikke er faglært, men vi vil hjelpe deg med dette.

TRYGGERE HVERDAG

Enkle tips for en tryggere hverdag

- Bruk øynene til å se etter misfarging

- Undersøk sikringsskapet for varme

- Unngå grenuttak og skjøteledninger

- Barnesikring tar vare på de minste

fblogo.jpg
Instagram_Glyph_Gradient.jpg
bottom of page